Over Cum Laude

Passie voor orgels en maatwerk

​​​​​​​​​​​​​​De passie voor het orgel zit diep bij Cum Laude Organs. Hoe mooi kan orgelmuziek zijn. Hoe heerlijk is het om zelf orgel te spelen. Wij combineren die passie met onze liefde voor het meubelmakersvak. Cum Laude is een intitiatief van Van Mourik Keuken & Interieur te Geldermalsen.

Meubelmaker

Alles mogelijk

Het mooie van ons vak - meubelmaker en interieurbouwer - is dat we alles kunnen realiseren. Altijd maatwerk, precies zoals onze klant wenst. Vele klanten weten ons daarom telkens weer te vinden voor allerlei mooie projecten. Van een keuken tot een linnenkast, van een badmeubel tot… een orgel!


“We combineren onze passie voor orgels met de liefde voor het meubelmakersvak”
​​​​​​​

Van Mourik

Droom in vervulling

Ons eerste orgel kreeg vorm toen Jan van Mourik, oprichter van Cum Laude Organs, zijn eigen orgel wilde maken. Hij speelt graag orgel en droomde ervan er zelf een te maken. Drie klavieren, trekregisters, hoogwaardige Hauptwerktechniek en een aantal sierpijpen in het front verder was het geen droom meer. En het resultaat sprak niet alleen Jan aan. Cum Laude Organs was geboren. Want oog en oor tevreden stellen, wie kan dat beter realiseren dan een meubelmaker met liefde voor orgelklanken?

Wat zijn uw wensen?

Wij realiseren uw orgel

Het is onze passie om meer mensen te laten genieten van een eigen maatwerk orgel. Want een orgel zoals u zelf wenst, is dichterbij dan u denkt. Wat zijn uw wensen? Wij zetten ze om in mogelijkheden.